Servis point

Dijagnostika, popravke, redovan servis…

Dijagnostika

Elektronika

Motor

Kočnice

Menjači

“Auto Centar Point” (Tehnički pregled, Registracija, Servis)

“Auto Centar Point” je započeo rad još 2003. godine da bi vremenom proširio spektar svojih delatnosti. U okviru servisa nudimo veliki broj usluga koje će vam pomoći da vaše vozilo ostane u najboljem mogućem stanju. Bilo da vam je potrebno redovno održavanje ili popravka, naši stručni mehaničari su spremni da vam pruže sve što vam treba.

Radimo sve vrste vozila što znači putnička, kombi i SUV vozila, kao i sve marke.

Posebno izdvajamo da smo ovlašćeni servis autogasa i kod nas je moguća ugradnja, redovno održavanje i servisiranje kao i atestiranje gasnih uređaja…

Više o uslugama servisa

– Naši uslužni programi uključuju servis trapa, motora, servis kočnica, servis glave motora, servis menjača, elektroniku,  dijagnostiku… Bez obzira na to koji problem imate s automobilom, naš tim stručnih i iskusnih tehničara stoji vam na raspolaganju da vam pomogne. Za svaku od ovih usluga imamo obučene mehaničare koji će osigurati da vaše vozilo radi glatko i sigurno.

– Takođe, nudimo ugradnju i servisiranje autogasa. Autogas je izuzetno popularna opcija među vozačima jer predstavlja ekonomičniju i čistiju alternativu benzina i dizela. Naši stručnjaci će osigurati da vaš sistem autogasa radi optimalno i pouzdano.

– Kada je u pitanju redovno održavanje, nudimo malo i veliko servisiranje. Mali servis uključuje zamenu motornog ulja, filtera vazduha, filtera ulja, proveru kočnica i trapa. Veliki servis uključuje sve radnje iz malog servisa, kao i zamenu svih ostalih filtera, proveru kočnica, trapa, zamenu svećica i proveru sistema hlađenja.

Svi naši mehaničari su visoko obučeni i imaju godine iskustva u radu sa svim markama i modelima vozila. Naš cilj je pružiti vam najbolju uslugu uz pristupačne cene. Kontaktirajte nas danas i zakažite servis za vaše vozilo.